Jaktapparatet Jeger`n

Vi i Hørselslaben er stolte av og presenterer vårt nye Aktive hørselvern JEGER`N med ny avansert elektronikk, vi har sammen med vår  leverandør av elektronikk utviklet neste generasjons aktive hørselvern.


Vårt aktive hørselvern Jeger`n er CE godkjent etter normene EN 352-2 og EN 352-7, noe som gjør at det er godkjent både til jakt og til bruk i arbeidsmiljø.

 SNR 25dB

 

Jaktapparatene leveres som standard med røde skall på høyre side, og blå skall på venstre side.Vi kan levere med hvitt keramisk materiale for brukere som er plaget med allergi feks.

 • Jaktapparatet Jeger`n Pris 4500,-
 • Teleslynge   pris 499,-


Alle priser er ink.l Mva.

BESTILL

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Hvorfor beskytte hørselen?

Kraftig støy kan skade hørselen. 80 dB er satt som øvre grense for støynivå arbeidslivet og samfunnet ellers. Et støynivå utover dette vil kunne skade hørselen din. Jo kraftigere lyden er, jo kortere tidsrom tåler du å bli utsatt for dette før skaden kan inntreffe. Et geværskudd kan ha et lydnivå på godt over 120 dB (130-140 dB). Derfor er det veldig viktig med god støybeskyttelse både på trening og jakt. Jeger`n tetter øregangen din som en tett støypropp og demper lyden ned til et lydnivå på max 80 dB. God støybeskyttelse tar vare på hørselen din slik du hører optimalt så lenge som mulig.

Demp geværskuddet og behold det naturlige lydbildet!

Vårt spesialtilpassede jaktapparat demper lyden kontrollert og gir god støybeskyttelse,- samtidig som lydene i naturen beholdes. Det betyr at alle de ubehagelige og skadelige lydene dempes, uten at det forringer oppfattelsen av de små bevegelsene og de svake naturlydene som er så viktige for en jeger.

 

Kombiner med jaktradio

Jaktapparatet gjør det enkelt å bruke jaktradio. Ved å koble en liten teleslynge til jaktradioen, overføres lyden trådløst fra radioen direkte til jaktapparatet. Teleslyngen legges rundt halsen, godt skjult under jaktdressen, og “halsslyngen” kobles til radioen i den ordinære hodetelefon-utgangen. Dette gir deg optimal radiokommunikasjon, med forbedret lyd inn på begge ørene.

Der det ikke er utgang på monofonen men ledning til plugg i øret, bygger vi om monofonen og lodder på en 3.5mm hunn jackplugg så teleslyngen kan kobles på.

 

Individuelt tilpasset

For at jaktapparatet skal passe perfekt, blir det formstøpt nettopp til dine ører. Avtrykk av øret tar du hos en audiograf på en hørselsentral eller hos en øre-nese-halslege. Du kan også få tatt avtrykk i våre lokaler på Stjørdal

Jaktapparatets egenskaper:

 

 • Akustisk indikator for programvalg
 • Flere program-muligheter
 • Indikator for lavt batterinivå
 • Batteristørrelse 312/13
 • Programmerbar telespole med
 • T- og MT-stilling
 • Programmerbar volumkontroll
 • Minislynge kan leveres sammen med
 • jaktapparatene (3,5mm Jackplugg)

For informasjon og bestilling:


Telefon: 74 82 83 80

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søk i nettbutikk